tisdag 30 december 2008

ASKEN

Jag har varit på inspirationsrunda. På ett ställe hittade jag en ask eller låda. Jag fick hem och prova och här är resultatet. Asken har, in detta fallet storleken 12 x 8 x 4 cm. Asken har jag gjort till min golftokige man, jag blev så glad när jag hittade detta fina golfpapper.

ALMANACKA

En Almanacka att ställa på skrivbordet eller var man vill. Jag har gjort denna till en mycket kär vän. Tack för att du finns. Kul att göra något annat än julsaker. Använt min älskade BIA. Så det blir som ett block. Måtten är 15 x 15 cm. Man ställer den på bordet på högkant så blir den där.


måndag 29 december 2008

PRESENTKORT

Jag gjorde ett par kort till en kompis. Jag fick inte skriva någon text för det ville hon själv göra. Detta skullke bli en sorts presentkort till hennes vuxna barn som de skullke få i julklapp. Storleken på korten i A5 format. Allt efter önskemål av min kompis.

fredag 26 december 2008

PRESENT

Presenten blev en whisky flaska med en grattis tag eller var de nu heter.Namnen fick ej plats på själva taggen så den fick en liten extra lapp på sig.

POST-IT-BLOCK

Några nya block till Post-it block. Dessa har blev det julklappar av. Jag är så lycklig när jag får använda min Bind-It-All.

ETT BESTÄLLNINGSKORT

En kompis kom och frågade om jag kunde göra ett julkort med hennes hud på. Så här blev resultatet.

onsdag 24 december 2008

lördag 20 december 2008

TÄNDSTICKSASKAR

Fnatt på tänsktickaskar. Jag har bara använt mig av de stora askarna. Dessa har blivit väldigt populära på mitt jobb.
måndag 15 december 2008

JULPYSSEL

Jag älskar december månad.
Kul med allt pysslande bara det att man skulle ha mera tid på dygnet.
På den lilla lådan står det svagt med rött "God Jul". Lite äpple och så en tomte som kollar vem som tar av de goda äpplena.

VINBOK

Fått dille på att använda bind-it-all. Resultatet blev ännu en bok. Denna ska en kille ha i julklapp.Här kan man skriva vad det är för vin och vad man tycker om vinet osv.


torsdag 4 december 2008

ÅRETS ADVENTSLJUSSTAKE

Varje år måste jag göra en ny adventsljusstake. En fix ide. Årets ljusstake ser ut så här. För att lättare förstå storleken vill jag tala om att glasskålen har en diameter på 35 cm.

GÅVA 2

I tisdags den 2 december hade vi en liten scrappträff hos mig. Vi samlades för att stämpla upp.
Alltså kunna låna varandras stämplar och få lite nya bilder att färglägga.
Petra hade gjort varsin present till mig och Lotta. Här är bild på min. En liten ask med hemma gjord julgodis, tyvärr redan slut (den var sååååå god). Petra hade gjort en liten bok på ett mycket speciellt sätt. I denna bok är det meningen att jag ska skriva in en liten sak för varje månad under ett år. Den börjar i april då jag blev mormor. Sist i boken har Petra skrivet några fina rader till mig om att vara mormor. TACK Petra jag är jätte glad för min bok.

BATTERI DÖD.

Tro det eller ej men batteriet på min kamera bara dog. Konstigt att man skall behöva ladda dem emellanåt, eller? Jag skulle ju fota min underbara present som jag fick av scrappkompisen Petra när vi hade träff hemma hos mig i tisdags. Jag visste inte heller att det tog flera dagar för batteriet att hitta vägen till laddaren. Och det värsta av allt var att batteriet klarade inte detta utan min hjälp. Jag hoppas att laddningen av batteriet snart är avklarat så jag kan dela med mig av den fina boken som Petra gjort till mig.

måndag 1 december 2008

SCRAPPTRÄFF

I morgon tisdag är vi någar som ska träffas hemma hos mig.
Vi ska låna varandras stämplar och bara stämpla upp nya motiv. Vi är några härliga tjejer som brukar ha väldigt roligt tillsammans.